Снимка на Ашод - един от нашите герои. На снимката той показва жест от българския жестов език, който означава: Обичам те.  Не всички можем да чуваме, но всички можем да се научим да се изслушваме. Ашод е основател на фондация Заслушай се, чиято кауза е равнопоставеност на глухите. Ашод е глух. Под снимката му има бутони Запознай се и Виж видеото. Ако натиснеш бутона Запознай се - ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Ашод, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Другият бутон ще те отведе на страница с видео за героя.

Снимка на Ашод – един от нашите герои. На снимката той показва жест от българския жестов език, който означава: Обичам те.  Не всички можем да чуваме, но всички можем да се научим да се изслушваме. Ашод е основател на фондация Заслушай се, чиято кауза е равнопоставеност на глухите. Ашод е глух.

Под снимката му има бутони Запознай се и Виж видеото. Ако натиснеш бутона Запознай се – ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Ашод, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Другият бутон ще те отведе на страница с видео за героя.

Снимка на Кени - един от нашите герои. По професия терапевт, Кени може да те научи на безрезервна обич. Той е куче терапевт в помощ на деца и възрастни с психологически и емоционални проблеми.   Под снимката му има бутони "Запознай се" и "Интервю". Ако натиснеш бутона "Запознай се" - ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за нея, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Другият бутон ще те отведе на страница с цялото интервю със Светлана и Велислав, с които заедно провеждат Канис терапия.

Снимка на Кени – един от нашите герои. По професия терапевт, Кени може да те научи на безрезервна обич. Той е куче терапевт в помощ на деца и възрастни с психологически и емоционални проблеми.  

Под снимката му има бутони “Запознай се” и “Интервю”. Ако натиснеш бутона “Запознай се” – ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за нея, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Другият бутон ще те отведе на страница с цялото интервю със Светлана и Велислав, с които заедно провеждат Канис терапия.

Снимка на Лъчезар - един от нашите герои. Лъчезар може да ти покаже цветовете като музика. Той е студент в катедра Поп и джаз изкуство в Националната музикална академия. Незрящ. Под снимката му има бутони Запознай се, Виж видеото и Интервю. Ако натиснеш бутона Запознай се - ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Лъчезар, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Бутоните Виж видеото и Интервю, водят до видео и интервю с Лъчезар.

Снимка на Лъчезар – един от нашите герои. Лъчезар може да ти покаже цветовете като музика. Той е студент в катедра Поп и джаз изкуство в Националната музикална академия. Незрящ.

Под снимката му има бутони Запознай се, Виж видеото и Интервю. Ако натиснеш бутона Запознай се – ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Лъчезар, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Бутоните Виж видеото и Интервю, водят до видео и интервю с Лъчезар.

Снимка на Думисани - един от нашите герои. Изкуството да гледаш на живота отвисоко. С една дума: Думисани. Той е студент в катедра Живопис в Националната художествена академия. Малък човек. Под снимката му има бутони Запознай се, Интервю и Виж видеото. Ако натиснеш бутона Запознай се - ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Думисани, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Другите бутони ще те отведат на страница с видео или интервю за героя.

Снимка на Думисани – един от нашите герои. Изкуството да гледаш на живота отвисоко. С една дума: Думисани. Той е студент в катедра Живопис в Националната художествена академия. Малък човек.

Под снимката му има бутони Запознай се, Интервю и Виж видеото. Ако натиснеш бутона Запознай се – ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Думисани, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Другите бутони ще те отведат на страница с видео или интервю за героя.

Снимка на Расим - един от нашите герои. Расим може да те научи как се печелят големи битки. Международен майстор на спорта по шахмат. Със зрително увреждане. Под снимката му има бутони Запознай се, Интервю и Виж видеото. Ако натиснеш бутона Запознай се - ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Расим, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Другите бутони ще те отведат на страница с видео или интервю за героя.

Снимка на Расим – един от нашите герои. Расим може да те научи как се печелят големи битки. Международен майстор на спорта по шахмат. Със зрително увреждане.

Под снимката му има бутони Запознай се, Интервю и Виж видеото. Ако натиснеш бутона Запознай се – ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Расим, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Другите бутони ще те отведат на страница с видео или интервю за героя.

Снимка на Георги - един от нашите герои. Георги може да те научи да плуваш срещу течението. Треньор по адаптирано плуване на деца с двигателни и ментални нарушения и кинезитерапевт. Под снимката му има бутони Запознай се и Интервю. Ако натиснеш бутона Запознай се - ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Георги, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Бутонът Интервю ще те отведе до страница с пълното интервю за героя.

Снимка на Георги – един от нашите герои. Георги може да те научи да плуваш срещу течението. Треньор по адаптирано плуване на деца с двигателни и ментални нарушения и кинезитерапевт.

Под снимката му има бутони Запознай се и Интервю. Ако натиснеш бутона Запознай се – ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Георги, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Бутонът Интервю ще те отведе до страница с пълното интервю за героя.

Снимка на Стефани - един от нашите герои. Стефани може да ти докаже, че пътят е равен на радостта по времето. Създател е на лонгборд за деца със специални възможности. Ученичка. Под снимката й има бутони Запознай се и Интервю. Ако натиснеш бутона Запознай се - ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Стефани, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Бутонът Интервю ще те отведе до страница с пълното интервю за героя.

Снимка на Стефани – един от нашите герои. Стефани може да ти докаже, че пътят е равен на радостта по времето. Създател е на лонгборд за деца със специални възможности. Ученичка.

Под снимката й има бутони Запознай се и Интервю. Ако натиснеш бутона Запознай се – ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Стефани, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Бутонът Интервю ще те отведе до страница с пълното интервю за героя.

Снимка на Дилиян- един от нашите герои. Дилиян може да ти даде друг поглед върху фотографията. Докторант по психология, актьор, драматург, поет, сензорен фотограф. Незрящ. Под снимката му има бутони. Запознай се, Фотосесия, Интервю, Виж видеото. Ако натиснеш бутона Запознай се - ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Дилиян, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Останалите бутони ще те отведат до страници с пълното интервю за героя, фотосесия и видео.

Снимка на Дилиян- един от нашите герои. Дилиян може да ти даде друг поглед върху фотографията. Докторант по психология, актьор, драматург, поет, сензорен фотограф. Незрящ.

Под снимката му има бутони. Запознай се, Фотосесия, Интервю, Виж видеото. Ако натиснеш бутона Запознай се – ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за Дилиян, като можеш да избираш измежду един и два въпроса. Останалите бутони ще те отведат до страници с пълното интервю за героя, фотосесия и видео.