Снимка на Лъчезар. Здравей! Аз съм Лъчезар. На 20 години съм, от Благоевград. В момента съм студент в Музикалната академия в София в поп и джаз катедрата. пея и свиря на различни инструменти откакто се помня. на 14 открих голямата си любов - блуса. Мечтая да покоря света с музика и да покажа на хората колко много значи тя за мен. Незрящ съм. Под снимката има бутони Интервю, Виж видеото и Виж всички герои, които ще те отведат до съответните страници. А след това ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за него като можеш да избираш измежду един и няколко въпроса.

Снимка на Лъчезар. Здравей! Аз съм Лъчезар. На 20 години съм, от Благоевград. В момента съм студент в Музикалната академия в София в поп и джаз катедрата. пея и свиря на различни инструменти откакто се помня. на 14 открих голямата си любов – блуса. Мечтая да покоря света с музика и да покажа на хората колко много значи тя за мен. Незрящ съм.

Под снимката има бутони Интервю, Виж видеото и Виж всички герои, които ще те отведат до съответните страници. А след това ще попаднеш на чатбот, където можеш да разбереш повече за него като можеш да избираш измежду един и няколко въпроса.